1000

Tota història té infinites maneres de prendre forma, tantes com la nostra imaginació pugui concebre. Una de les coses que més em fascina del potencial d’un relat és veure com s’enriqueix amb la col·laboració entre diverses persones.

Aquesta és la naturalesa de l’experiment que us presentem. L’Elisabet és una buscadora d’històries, de vegades amb paraules, de vegades amb imatges. Compartim el gust per la fotografia i no és estrany trobar-nos comentant alguna o altra instantània. Així, ens adonàvem sovint de com una imatge pot dir-nos coses que ni el fotògraf s’havia plantejat.

El projecte 1000 doncs, serà un pols entre escriptura i fotografia que pretén fer-nos reflexionar sobre el poder de les dues disciplines. Qui no ha sentit mai a dir que una imatge val més que mil paraules? Doncs ja ho veurem.

Text: Elisabet Suñé

~

Toda historia tiene infinitas maneras de tomar forma, tantas como nuestra imaginación pueda concebir. Una de las cosas que más me fascina del potencial de un relato es ver como se enriquece con la colaboración entre varias personas.

Ésta es la naturaleza del experimento que os presentamos. Elisabet es una buscadora de historias, a veces con palabras, a veces con imágenes. Compartimos el gusto por la fotografia y no es raro encontrarnos comentando una u otra instantánea. Así, nos dimos cuenta de como una imagen puede decirnos cosas que ni el fotógrafo se había planteado

El proyecto 1000, pues, será un pulso entre escritura y fotografía que pretende hacernos reflexionar sobre el poder de ambas disciplinas. ¿Quién no ha oído nunca eso de que una imagen vale más que mil palabras? Pues ya lo veremos.

Texto: Elisabet Suñé

[Lee todas las entradas de este proyecto aquí]

5 comments on “1000

  1. Pingback: La semana entre clicks nº43. La compradora tardona | Fill the frame

  2. Pingback: 1001. Tarda, tarde | Fill the frame

  3. Pingback: 1002. Llimbs, Limbos | Fill the frame

  4. Pingback: 1003. Atrapasomnis / Atrapasueños | Fill the frame

  5. Pingback: La semana entre clicks nº65. Descontrol fotográfico. | Fill the frame

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


uno × = 3

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>